All files are hosted on remote servers. After download any file you must delete it in 24 hours. If you like any music please buy it on DVD :)

21 Dec 2008

Provera linkova sa RapidShare/Megaupload/Filefactory - za Firefox

Provera linkova sa RapidShare/Megaupload/Filefactory - za Firefox

Ako koristite Firefox, isti vam može odmah proveravati da li su neki linkovi ispravni ili nisu. Da bi ste ga podesili da ovo uradi pratite sledeci postupak:

1. Odete na ovaj link:




https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748

Videcete da pise Add to Firefox, to kliknete i kada se otvori prozor idete na install i tada ce se instalirati dodatak koji se zove Greasemonkey. Posle toga ce pitati da se restartuje firefox, kliknete OK.





2. Sada odete na ovaj link:


http://userscripts.org/scripts/show/9467

Sa desne strane ekrana pise "install this script" - crni taster. Instalirajte tu skriptu i završili ste proceduru.









Vise vam ne treba mukotrpno kopiranje i proveravanje fajlova...sve vidite odmah po ucitavanju stranice.

Napomena!!! - Ovo vazi samo za Firefox




Linkovi su ispravni:








Linkovi nisu ispravni:






Kada instalirate ovaj dodatak videcete ikonicu u dnu vašeg Firefox-a sa desne strane u obilku nasmejanog majmuna...To znaci da je ova skripta aktivna i da ce uvek proveravati linkove na svim stranicama koje budete posecivali.


Ukoliko ne želite da vam proverava linkove ili posecujete neke net strane gde nema linkova, jednostavno iskljucite majmuna tako što cete kliknuti na ovu ikonicu i on ce ce promeniti raspoloženje.



Kada ponovo želite da proverite neke linkove, jednostavno opet kliknite na majmuna i ponovo ucitajte tu stranicu gde ima linkova i majmun ce odraditi svoj posao.




No comments:

Post a Comment